Followers

Friday, October 7, 2011

My very own business - get beautiful with Premium Beautiful!


Siapa la akan terfikir (eh, ada ke orang nak terfikir apa-apa tentang I selain encik Suami terchenta?) yang I akan join a business? I was not business-minded pun all this while! I am always this someone with the user mindset (ni payah ni kalau nak kerja jadi vendor..)

And what’s more, I joined Premium Beautiful business! The business for ladies - that was my impression. I bukan lady kah? Nama blog pun Lady Rora kan.. Memang la lady… Lady yang tak lady-like sangat. Hehe.

At first I thought I won’t have a reason to join this business. I did read a few blogs that sell Premium Beautiful. Quite a number of success stories from girls who are doing this business. But I never felt there is a need to do the same. To feel envious memang jauh sekali la. I tak pernah rasa jealous pun kat anyone for anything except if they beat me in studies. Tapi tu sampai zaman SPM je la.. Sebab kat Uni, title pelajar cemerlang tu orang lain dah ambil (and I pun tak kuasa nak kiasu2 lagi dah cuz my Uni life was a great one too..) 

And so.. this is my first post to tell the world about my business. Yeahh.. Online business. Dah lama terfikir nak buat. Tapi at that time, I was really clueless on what to sell. Nak dapat baju2 from China/ Korea tu I am not so interested. In the end, I choose to be a distributor for Premium Beautiful. Thanks to Naa and Hanis Haizi for that evening meet-up. I left the meeting with a heart with determination!

Meet-up with Hanis Haizi @ Aseana Cafe KLCC

So.. interested to get a hold of this wonderful corset? Contact me then.. at 0192787433. Email pun okay jer. sharifahzahira@gmail.com ya :) Nak good price boleh.. :)

Have I tried the corset personally? Of cos laa..!! Nanti I upload gambar k. Tak sempat2 nak amik gambar sendiri lagi..

This is PREMIUM BEAUTIFUL corset!
 
Mula-mula memang rasa mencabar jugak nak pakai. Tapi berkat tunjuk ajar my sponsor, Naa, dah pandai pakai sekejap je without any help. Naa kata boleh pakai in 2 minutes' time, so of cos la I can do it kan.
It's really different from the corset that I bought for myself masa time2 nak kahwin dulu.. Kalau pakai corset lama tu je, sure akan dapat kesan dawai tu. And worse, my skin macam melecet jugak la.. mana taknya, tangan ni kan gatal je nak garu kalau ada discomfort. Huhu.. sudahnya corset tu tersimpan dalam almari dengan jayanya lepas wedding. Ntah mana dah the full set.

PB ni, what's special about it is that the material is soft and comfy to be worn the entire day, apart from the fact that it has FIR (memang I dah tak yah nak singgah2 spa untuk pergi sauna FIR tu dah) Apatah lagi I'm currently exclusively breastfeeding my baby.  No, Premium Beautiful does not interfere with breastfeeding! I'm so glad. Apa2 benda yang interfere with my breastfeeding is my musuh you know! Ok2, not musuh la.. I anggap macam cabaran la.. and the best of all, Premium Beautiful is not one of them at all! And right now, I need the support, which I totally cannot get by wearing nursing bra. So far nursing bra yang ada underwire hanyalah Autumnz je, but itupun cannot provide support. Sangat menyedihkan.. Yeah.. the love-hate relationship between me and my nursing bras. Isk.

But I know, if those yang pakai PB ni aimnye nak kurus, kena la berdisiplin ye. Pakai PB in daily manner, and maintain a good diet too! Tak guna la pakai PB tapi hari2 bantai roti canai 4 keping kan.. Ntah2 exercise pun tak mampu nak habiskan kalori sebanyak 4 keping roti canai iteuuww..

Oklah, nanti ai mengarang lagi. Tomorrow will be a long day at work. Arrgghhh.. Working from home is always the best option forever! Tapi for now, itu mimpi yang belum menjadi kenyataan lagi laa..

Til then, loves from me, your Premium Beautiful agent!

* Siti Nurhaliza pun depend dengan PB..


No comments: