Followers

Friday, September 27, 2013

Premium beautiful corset: promo penghabisan stok

Hi peeps!! Sorry lama tak update with any posts. Bz with pregnancy,  travelling and work yang menimbun2. Haihh..

Ni.. ada offer pembelian Premium Beautiful yang sangaattt la berbaloi for those yang nak mendapatkan extra discount.  Dapatla save a few hundreds ye tak??

My friend yang juga agent PB asked my help to sell her remaining sets, since she'll be away from the country for quite a while and tak sempat nak do her selling. Ada a few sets available. She is willing to sell it at RM1600 per set!!! Haa berbaloi sgt kannnn.. mana lagi nak dapat??

So if any of you are interested, do contact me. Rugi kalau terlepas ni tauuu! Yang nak kurus, yang nak berpantang tu, or yang dah boring tgk satu badan asyik geleber je tu sila laa rajin2 contact ai untuk keterangan lanjut. Sets and sizes are limited, so jangan frust bila corset size anda dah tak available ye. Hehe.

No comments: