Followers

Tuesday, July 1, 2008

Malam boring

2145 hrs

At this point of time:

- I'm amazed pemimpin-pemimpin senja ni pun ada Facebook.. kalau blog tu boleh la tahan lagi. Gilers impressed! Nak scout berapa ramai penyokong ler tu.. (>_<)

- rasa amatttlaaa bercinta kerana esok terpaksa pergi Bintulu.. haih cepat la masa berlalu.. takkan la Julai pun akan jadi miserable month kut.. seems to me it will be affirmative .. nooo..~

- pelik kerana dalam dua hari ini telah terserempak dengan seseorang yang tak mahu dijumpai who looked at me as if we have some unfinished deals.. apa hal la mamat tu..? Jealous eh.. haha~ *wink*

- rasa amat la boring kerana dalam dua minggu ni hidup akan terkeluar daripada kebiasaan.. sedikit keseoranganlah..

- i thought i have been quite honest. Agaknya tak cukup lagi untuk membuatkan my Big Ma'am notice.. isk2.. or dia saja buat begitu so that I would change my mind.. hmm.. neverrr~

- dua colleaguesku telah menamatkan zaman bujang (sunyi je office lately.. they are on leave) and because of that I get to be the target of that 'boring' question.. ye, sampai seru saya kawen le.. bawak sabaq sket..

- Hidup Gs di KLCC telah menjadi sedikit mellow dengan pemergian Nadi ke Kerteh untuk menyahut seruan menjadi engineer semula.. ye, pas ni my turn dengan Iman pulak eh.. amin.. (^_^)

- I promised myself that I won't spend as much as last month. But I just bought myself a pair of comfy sandals.. for the sake of comfy walk in Bintulu (-_-) abes la kena leter sebab tak save..

- I have missed quite a number of engagements + weddings. Sorry la guys.. tak sengaja.

- I haven't packed my things. Gotta go.


2235 hrs

6 comments:

desh said...

Ira.
Sekurang-kurangnya kena ada atau pernah ada facebook/ friendster/ myspace. Takut nanti ketinggalan zaman atau jadi obsolete. Tak kisah la walaupun ada 11 kawan je dalam friendster tu. *wink*

Pejam celik dah dekat August. Yahoo!

iman said...

last mth = june = 'golden' watch?
hehehe

p/s wht took u so long to write THIS post.

[YeOp] said...

sedih bunyinya kak ira?

between friendster & facebook, which one is better? i don't havva facebook account la.

saya pernah smpi bintulu. tapi x nak komen lebih2. takut org bintulu marah. agagagaga~

SHARIFAH ZAHIRA SYED IEDIN said...

sedih ke..? takdelah.. sangap jer.. haha..

iman, cuba bawa sshhhh sket~ nnt ai yg susah taw~

facebook n fster.. hmm.. facebook byk merapu, quizzes yg nonsense tu.. isk2.. tp yg bestnya kita sume xyah tau siapa view kita..

fster dah nak jd obsolete la.. xde apa yg new sgt..

yerp, August approaching.. but still, what's gonna happen is uncertain.. (>_<)

[YeOp] said...

sangap ke sepi?

kalo sepi, pergi la tgk filem sepi. err, before that, kak ira layan malay movie ke?

afdlin shauki kata, "kalo rasa sepi.. tgk kiri xde org, tgk kanan xde org, pegi panggung tgk cerita sepi."

hahaha!

p/s: sorry terkeluar tajuk.. LOL

SHARIFAH ZAHIRA SYED IEDIN said...

Haha.. movie melayu ada yg ok je.. tp yg susahnya is nak ajak member2 g tgk la.. xramai nak teman g tgk malay movies..

neways, tgk movie sepi tu is in my agenda.. tgh nak godek siapa nak pergi tgk sekali.. isk2..